Verzendkosten
Een snelle levering is fijn! We streven daarom ook naar een levering binnen 2 a 3 werkdagen.Bestellingen worden gratis geleverd in Nederland
vanaf € 30,=
Bij bestellingen onder de € 30,= bedragen de verzendkosten in Nederland voor de olie flesjes € 3,95 voor een brievenbus envelop. Voor een pakketje zijn de verzendkosten € 4,95. Het is helaas niet mogelijk een pakketje te laten verzenden naar een postbus.

Defect, beschadigd of verkeerd product ontvangen?
Meld uw constatering vooraf bij ons aan via emailadres info@heipoa.nl.
Vermeld hierbij altijd het bestelnummer en geef een duidelijke omschrijving van de constatering. Het toevoegen van een of meerdere foto's van de constatering versneld het proces waarin wij uw email kunnen afhandelen. Wij zoeken samen met u naar een gepaste oplossing.

Cadeauservice
Ook is er de mogelijkheid om een bestelling te versturen naar een ander adres b.v. als cadeau. Uw bestelling wordt dan mooi verpakt en desgewenst voorzien van een handgeschreven kaartje met uw eigen tekst, verstuurd naar de ontvanger van het cadeau. Als u hiervan gebruik wilt maken kunt u een 'ander afleveradres' aanvinken en invullen tijdens het bestelproces. In het vakje 'opmerkingen' vult u dan in: CADEAUSERVICE en de naam van de ontvanger. En eventueel een persoonlijke tekst.
 

Foto